Oznamy

15. nedeľa v cezročnom období, rok A (16. júla 2023)

15. nedeľa v cezročnom období, rok A (16. júla 2023)

Liturgický kalendár

Pondelok: Sv. Andreja-Svorada a Benedikta, pustovníkov
Štvrtok: Sv. Apolinára, biskupa a mučeníka
Piatok: Sv. Vavrinca z Brindisi, kňaza a učiteľa Cirkvi
Sobota: Sv. Márie Magdalény, sviatok
Budúca nedeľa: 16. nedeľa v cezročnom období, rok A

Rozpis sv. omší

    Zubák Horná Breznica
17.7. Pondelok    
18.7. Utorok    
19.7. Streda    
20.7. Štvrtok    
21.7. Piatok    
22.7. Sobota 15.00  
23.7. Nedeľa 8.00    7.00

Úmysly

Nedeľa: † Rudolf Kanderka

Rôzne

Ďakujem za upratovanie skupine č. 14 a milodar 30€ a budúci týždeň prosím o upratovanie skupinu č.15. Ďakujem za milodar 100€. Chcem sa poďakovať za osadenie kríža chlapom, p. Antalovi za jeho výzdobu, Dušanovi Marmanovi a Mirkovi Zuzíkovi za výrobu závesnej konštrukcie, Milanovi Jančimu ďakujem za osadenie tejto konštrukcie. Veľká vďaka patrí chlapom, ktorí chodili v týždni na brigády, zvlášť Jožkovi Bednárovi za schody ku krížovej ceste. Ďakujem aj všetkým chlapom, ktorí pomáhali so zámkovou dlažbou. Ďakujem ženám za varenie pre mužov i pre tábor. Ďakujem p. Barcíkovi a p. Hortovi za kamión cementu, taktiež ďakujem za jeho zloženie Mirkovi Zuzíkovi, ako aj za zloženie zámkovej dlažby. Za zámkovú dlažbu ďakujeme firme DYEL. Dominikovi Brňákovi ďakujem za tatranský profil, ktorý budeme dávať nad Betlehem. Jožkovi Ivanišovi ďakujem za elektroinštalačné práce. Ďakujem ženám za upratanie centra. Ďakujem Marcelovi Palicovi za natiahnutie káblov pre ďalšie kamery. Ďakujem za dar p. Veteškovi, ktorý nám venoval pelety.

Chcel by som vás zvlášť ešte upozorniť na pre nás veľmi dôležitý dátum, kedy budeme sláviť ďalšie hody, a to bude od tohto roku 3. september, ktorý si budú celé stáročia ľudia pripomínať ako posviacku farského kostola. Táto slávnosť bude pre nás naozaj veľmi veľká a vstúpi do dejín našej farnosti. Túto slávnosť oslávime 3. septembra 2023 o 10.00. Skúsme sa na túto slávnosť už odteraz čo najlepšie pripraviť.

Program púte k sv. Joachimovi a Anne v Lednických Rovniach nájdete na výveske.

Naša farnosť srdečne pozýva deti vo veku 7-12 rokov na detský letný tábor v našom centre v čase od 1. – 4. augusta 2023. Cena za denný tábor je 48€ (12€/deň), kto by mal záujem aj prespať 60€ (15€/deň). Prihlášky sú v sakristiách kostolov. Je potrebné sa zahlásiť do 23. júla.