Oznamy

4. pôstna nedeľa, rok A (19. marca 2023)

Štvrtá pôstna nedeľa, rok A (19. marca 2023)

Liturgický kalendár

Pondelok: Sv. Jozefa, ženícha Panny Márie, slávnosť
Sobota: Zvestovanie Pána, slávnosť
Budúca nedeľa: Piata pôstna nedeľa, rok A

Rozpis sv. omší

    Zubák Horná Breznica
20.3. Pondelok 7.00 a 17.30 16.30
21.3. Utorok 7.00  
22.3. Streda 17.30 16.30
23.3. Štvrtok 7.00  
24.3. Piatok    
25.3. Sobota    
26.3. Nedeľa 8.00 a 11.00 9.30

Úmysly

Pondelok: k Duchu Svätému za Kamila / † Antónia a Jozef Ježo
Utorok: † Jozef, Anna a Jozef Mišči
Streda: Martin, Pavol Babača a Jaroslav Loduha
Štvrtok: za farnosť
Nedeľa: František Haviar a rodičia / Štefan Cyprich

Rôzne

Ďakujem za upratovanie skupine č. 15 a milodar 70€ a budúci týždeň prosím o upratovanie skupinu č. 16. Ďakujem za milodar 50€ a 2x100€. Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať za tento týždeň, lebo sa nám podarilo urobiť veľmi veľa prác. Najskôr by som sa chcel poďakovať za brigádu vo štvrtok, chlapom sa podarilo urobiť ďalšie podstavce na bolestnom ruženci. Ďakujem Mirkovi Kanderkovi a Mirkovi Budiačovi ako aj Jozefovi Bednárovi za vymaľovanie kostola, teda plôch v presbytériu. Jožkovi Bednárovi ďakujem aj za kúrenie v celom týždni, aby schla nová maľovka rýchlejšie vyschla.  Chlapom sa podarilo vybieliť aj sakristiu. Tým sa chcem poďakovať Mirkovi Havkovi  za demontáž a montáž nábytkov v sakristii. Taktiež za nábytkárske práce ďakujem Ottovi Kurtimu. Ďakujem ženám za práce pri maľovaní. Čo chcem ešte zdôrazniť, tak objednal som vitráž do kostola do imitačného okna nad sakristiou a tiež som objednal nové dvere na chór, ako aj do sakristie, nakoľko nič netesnia a sú nevyhovujúce. Ďakujem p. Antalovi, ktorý naďalej pokračuje na reštaurátorských prácach. Ďakujem ženám za varenie. Ďakujem ženám za upratanie centra. Ďakujem Jožkovi Ivanišovi za elektroinštalačné práce. Zvlášť mu ďakujem za nasvietenie sv. Jozefa a ďakujem chlapom za osadenie tejto sochy. Ďakujem Mariánovi a Tiborovi Krivoklátskym za údržbové práce v centre, ako aj p. Tarkovskému. Ďakujem vám za účasť na pôstnych túžbach. Ďakujem animátorom a deťom za účasť na detskom stretku a sv. omši.

Detské katechézky v pondelok o 16.30.

Tlačivo 2% - tí, ktorí majú záujem podporiť naše centrum a jeho aktivity, tak môžu urobiť venovaním 2% zo svojich daní. Ďakujem vopred všetkým za iniciatívu a pomoc. Tlačivo nájdete aj tu.

Deti, ktoré si chcú robiť deväť prvých piatkov, v sakristii si môžu vziať kartičky na to určené.

Pôstne túžby – cyklus prednášok, ktorý bude tentokrát v stredu po sv. omši, kázeň vtedy nebude. Ste srdečne všetci pozvaní.

Krížové cesty:
Zubák: Streda: pred sv. omšou / Nedeľa: po rannej sv. omši
Horná Breznica: Streda: pred sv. omšou / Nedeľa: po sv. omši

Florbal v telocvični bude dnes - v nedeľu o 14.00. 

Duchovnú obnovu školy budú mať v stredu siedmaci a ôsmaci v past. centre.

25. marca si pripomíname Deň počatého dieťaťa. Kto má záujem vyjadriť tento deň, že ľudský život je darom a začína počatím, môže si vziať v kostole bielu stužku a pripevniť si ju.

Na budúci týždeň sa v noci z 25. na 26. marca mení čas.

Na budúcu nedeľu bude zbierka na pomoc prenasledovaným kresťanom a vojnovým utečencom.