Oznamy

33. nedeľa v cezročnom období, rok C (13. novembra 2022)

33. nedeľa v cezročnom období, rok C (13. novembra 2022)

Liturgický kalendár

Utorok: Sv. Alberta Veľkého, biskupa a učiteľa Cirkvi
Streda: Sv. Margity Škótskej
Štvrtok: Sv. Alžbety Uhorskej, rehoľníčky
Piatok: Výročie posviacky bazilík sv. Petra a Pavla, apoštolov, spomienka
Sobota: Preblahoslavenej Panny Márie v sobotu, spomienka
Budúca nedeľa: Nedeľa Nášho Pána Ježiša Krista, Kráľa neba i zeme - 34. nedeľa v cezr. období, rok C

Rozpis sv. omší

    Zubák Horná Breznica
14.11. Pondelok 7.00  
15.11. Utorok 17.30  
16.11. Streda 7.00 7.30
17.11. Štvrtok 7.00  
18.11. Piatok 17.30 16.30
19.11. Sobota 17.30  
20.11. Nedeľa 8.00 a 11.00          9.30

Úmysly

Pondelok: † Jozef Korošík
Utorok: † Jozef Pavúček
Streda: za farnosť
Štvrtok: † Jozef Pavúček
Piatok: za zdravie a Božiu pomoc rod. Zuzíkovej
Sobota: † Cyril, Františka Martišovi a deti
Nedeľa: Stanislav Gereg / † Pavol Babača

Rôzne

Ďakujem za upratovanie skupine č. 15 a milodar 80€ a budúci týždeň prosím o upratovanie skupinu č. 16. Ďakujem za milodary 100€ a 50€. Ďakujem chlapom za pondelkovú a štvrtkovú brigádu. Ďakujem ženám za varenie pre brigádnikov. Vladkovi Šutriepkovi ďakujem za odvoz materiálu. Ďakujem deťom, animátorom a rodičom za účasť na detskom stretku a na detskej sv. omši. Najbližšia brigáda bude v stredu poobede, kde by som chcel dokončiť krovy na kaplnkách a vo štvrtok by sme dali celodennú brigádu, kde by sme pracovali na 8. a ak sa podarí aj na 10. zastavení, vyliali by sme základ na obe zastavenia. Pozývam chlapov, na chutný guláš, začali by sme ráno o 8.00. Chcem sa poďakovať za orezanie kameňa kamenárstvu Pripko, ktorí v tomto týždni prácu dokončili. V nastávajúcom týždni kameň prevezieme do ateliéru kamenárovi p. Moskalovi, ktorý začne koncom novembra a zač. decembra s konečnými úpravami a výzdobou. Cenová relácia za práce bude postupne zverejnená. Ďakujem ženám za varenie pre tábor.

Detské katechézky budú v centre v pondelok o 17.00

Dnes bude zbierka na energie, ďakujem všetkým darcom.

Práce na ružencovej záhrade:
Na radostnom ruženci sú všetky tajomstvá už obsadené.
Na ruženci svetla nie je obsadené 2. tajomstvo, nakoľko v tomto týždni som prijal od rod. Havkovej 520€ a od Júlie Krchňávkovej a Magdalény Balážovej 520€, 520€ od rod. Emila Parohu, Petra a Mirka Kanderku, Mirka Gela, Felixa, Jozefa a Ondreja Bednára, Mirka Budiača a Petra Prekopa.
Na bolestný ruženec som prijal v tomto týždni milodar od Jozefa Ivaniša 520€, od rodiny Jožky Zacharovej a Jožky Jánoškovej 1050€, od rod. Mirka Zuzíka som prijal 520€ a teda už iba piate tajomstvo bolestného ruženca je voľné.
Čo sa týka slávnostného ruženca, ten je predbežne zajednaný - od Kamila Babaču som prijal finančný dar 1300€.
V tomto týždni by som dal do výroby aj slávnostný a bolestný ruženec a ak sa podarí, tak v tomto roku by sme namontovali 3 ružence okrem slávnostného, pokiaľ budú vyrobené a bude nám priať počasie. Chcel by som sa poďakovať všetkým darcom za vašu štedrosť. Tým sa chcem poďakovať aj firme p. Kováča z Dubnice, ktorí nám v tomto týždni doviezli radostný ruženec a ruženec svetla. Chcem ešte poznamenať, že oba ružence sú už zaplatené.

Prosím vás ešte, aby ste sa vyjadrili k dvom alternatívam, ako bude vyzerať presbytérium kostola, môžete sa podpísať alebo anonymne.

Ďakujem Jožkovi Kopáčovi za krásny duchovný zážitok pri sv. omši a novokňazské požehnanie.