Oznamy

1. pôstna nedeľa, rok C (6. marca 2022)

1. pôstna nedeľa, rok C (6. marca 2022)

Liturgický kalendár

Budúca nedeľa: 2. pôstna nedeľa, rok C

Rozpis sv. omší

    Zubák Horná Breznica
7.3. Pondelok 17.30  
8.3. Utorok 17.30  
9.3.. Streda 7.00 7.30
10.3. Štvrtok    
11.3. Piatok 17.30 16.30
12.3. Sobota 17.30  
13.3. Nedeľa 8.00 a 11.00           9.30

Úmysly

Pondelok: Pavel Tomáš
Utorok: Jozef Pavúček
Streda: k Duchu Svätému
Piatok: Stanislav Gereg
Sobota: Rozália, Vavrinec Kanderka a deti
Nedeľa: rod. Jánošková Ján, Anna a Jozef / Haviar František a rodičia

Rôzne

Ďakujem za upratovanie skupine č. 15. a milodar 70€ a budúci týždeň prosím o upratovanie skupinu č. 16. Ďakujem za milodary 240€, 2x100€ a 4x50€. Ďakujem všetkým za účasť na sviatosti zmierenia a fatimskej sobote. Ďakujem rodičom prvoprijímajúcich detí za stretnutie.

Tlačivo na 2% na naše Občianske združenie Svätý Vendelín nájdete v zadnej časti kostolov, kto chcete podporiť naše centrum, vopred veľká vďaka. Tlačivo nájdete tu.

Pôstne túžby – cyklus prednášok, ktorý bude každý pôstny piatok po sv. omši, keďže kázeň vtedy nebude. Ďalšou témou bude Požehnanie a prekliatie. Ste srdečne všetci pozvaní.

Krížové cesty:
Zubák: Piatok: pred sv. omšou / Nedeľa: po rannej sv. omši
Horná Breznica: Piatok: po sv. omši / Nedeľa: po sv. omši

Chcel by som poprosiť páry, ktoré sa chcú sobášiť v tomto roku, že počas pôstu budem robiť náuky. Preto by som bol rád, keby ste mi dali vedieť a dohodli by sme sa na termínoch.

Dnešnú nedeľu je zbierka na charitu, ktorá bude obetovaná na potreby charity a sčasti bude obetovaná aj na potreby pre utečencov, ktorí prichádzajú z Ukrajiny na Slovensko. Rozhodli sme sa spoločne s p. starostom, že táto zbierka pôjde na diecéznu charitu a ak by ste chceli ešte počas týždňa podporiť finančným spôsobom utečencov z Ukrajiny, tak môžete tak urobiť počas celého týždňa na obecnom úrade v Zubáku. Tieto finančné prostriedky pôjdu na účet diecéznej charity, ktorá priamo podporuje ľudí dotknutých vojnou. Možnosti podporiť zbierku na www.charitaza.sk, plagátoch, letákoch. Za všetky dary a finančnú pomoc pre ľudí v núdzi vám úprimne ako farský a obecný úrad ďakujeme.

Tým, že sa uvoľnili opatrenia, tak KBS ukončila dišpenz od sv. omší a viaže nás vo svedomí nedeľa a prikázaný sviatok účasťou na sv. omši.