Oznamy

Sedembolestnej Panny Márie, Patrónky Slovenska, slávnosť, 24. nedeľa v cezročnom období, rok C (15.9.2019)

24. nedeľa v cezročnom období, rok C (15.9.2019)

Liturgický kalendár

Pondelok: Sv. Kornélia, pápeža, a Cypriána, biskupa, mučeníkov
Utorok: Sv. Róberta Bellarmína, biskupa a učiteľa Cirkvi
Štvrtok: Sv. Januára, biskupa a mučeníka
Piatok: Sv. Ondreja Kima Taegona, kňaza, a Pavla Chonga Hasanga a spoločníkov, mučeníkov
Sobota: Sv. Matúša, apoštola a evanjelistu, sviatok
Budúca nedeľa: 25. Nedeľa v cezročnom období, rok C

Rozpis sv. omší

    Zubák Horná Breznica
16.9. Pondelok 7.00  
17.9. Utorok 7.00  
18.9. Streda 18.30    adorácia 17.30
19.9. Štvrtok 7.00  
20.9. Piatok 18.30 17.30
21.9. Sobota 18.30  
22.9. Nedeľa 8.00 a 11.00 9.30

Úmysly

Zubák

Pondelok: za farnosť
Utorok: František a Jolana Kanderkovi, syn a vnuk
Streda: rodičia Matej a Júlia Balejovi
Štvrtok: (†) rodičia a bratia Vaculíkovi
Piatok: František a Rudolf Martiš
Sobota: Viktor a Júlia Kontišová
Nedeľa: Rudolf a Anna Kostkovi / Mária Kanderková a Kučerová

Rôzne

Ďakujem za upratovanie skupine č. 14 a milodar 50 € a budúci týždeň poprosím o upratovanie skupinu č.15. Ďakujem za milodar 850, 100, 50 a 50 €. Ďakujem za zbierku na past. centrum 318,26 €. Ďakujem chlapom za účasť na brigáde, betónovali sme ďalšiu časť cesty. V tomto týždni budeme s prácami pokračovať, brigáda pre mužov bude v pondelok ráno od 8.00. Ďakujem Marcelovi Palicovi za zavedenie ďalších 2 kamier, chcel by som poznamenať, že kamerový systém v budove past. centra je dokončený, taktiež kamery sú aj v príslušných budovách, v telocvični a v kostole a najbližšom areáli past. centra. V objekte máme 23 kamier, čím sme dokončili inštaláciu kamerového systému a náš majetok je tak chránený. Pravdepodobne budeme ešte kamery dávať na krížovú cestu a na futbalové ihrisko po dokončení. Ďakujem p. Prenosilovi a jeho chlapom, začali sme robiť bleskozvody na past. centre a v prácach budú budúci týždeň pokračovať. Ďakujem Mirkovi Havkovi a Peťovi Brňákovi za vyrobenie centrálneho kríža do spoločenskej miestnosti v past. centre. Ďakujem p. Tomanovi za dovoz materiálu. Ďakujem ženám za upratovanie a varenie pre tábor. Ďakujem Kamilovi Babačovi za vodoinštalačné práce.

Ďakujem miništrantom za účasť na miništrantskom stretnutí. S miništrantami sme sa dohodli, že každý mesiac bude bývať stretko, ak by boli chlapci, ktorí sa chcú pridať, môžu, pretože od 1. októbra začne miništrantská súťaž, a to za účasť na sv. omšiach, v lige na X-boxe – FIFA, ako v lige v stolnom tenise. Taktiež jedno z 3 stretiek bude venované florbalu.

Dnes bude zbierka na seminár.

20.9.2019 bude plánovacie stretnutie animátorov po sv. omši. Pozývam aj nových členov, mladých i starších, ktorí by mali záujem o túto službu.

Budúcu nedeľu budeme sláviť malé hody k sv. pátrovi Piovi: litánia pred každou sv. omšou počas týždňa. Nezabudnime sa p. Piovi budúcu nedeľu pokloniť, ako aj uctiť si ho počas týždňa účasťou na sv. omšiach. Budúci týždeň bude zbierka k p. Piovi, ktorá bude obetovaná na kostol v Zubáku. Táto zbierka bude len v Zubáku.