Oznamy

3. veľkonočná nedeľa, rok C (5.5.2019)

3. veľkonočná nedeľa – Nedeľa Božieho milosrdenstva, rok C (5.5.2019)

Liturgický kalendár

Budúca nedeľa: 4. Veľkonočná nedeľa, rok C

Rozpis sv. omší

    Zubák Horná Breznica
6.5. Pondelok 7.00  
7.5. Utorok 7.00  
8.5. Streda 7.00 7.30
9.5. Štvrtok 7.00  
10.5. Piatok 18.30 17.30
11.5. Sobota 18.30  
12.5. Nedeľa 8.00 a 11.00       9.30

Úmysly

Zubák

Pondelok: Viktor Paroha
Utorok: Jozef Krchňávek
Streda: Mária Kanderková, Štefan a Martin
Štvrtok: za farnosť
Piatok: Michal Michalík
Sobota: Štefan a Roman Kuvikovi
Nedeľa: Miroslav, Mikuláš a Antónia Balážovi / Viktor Wohlschlager

Rôzne

Ďakujem za upratovanie skupine č. 14. a milodar 40 € a budúci týždeň poprosím o upratovanie skupinu č. 15. Ďakujem za milodar 100 €. Ďakujem chlapom za murárske práce a sieťkovanie: ďakujem Mirkovi Kanderkovi, Peťovi Kanderkovi, Jurkovi Gabrišovi, Štefanovi Eglymu, Jozefovi Bednárovi, Jozefovi Balejovi, Jozefovi Katerinčinovi. Ďakujem Peťovi Brňákovi za narezanie konštrukcie na zateplenie. Ďakujem za stavbu konštrukcie na zateplenie Štefanovi Bulkovi, Jozefovi Vrabcovi, Ľubovi Wohlschlagerovi, Jankovi Parohovi. Ďakujem Marošovi Oščatkovi za dovoz materiálu. Ďakujem Mirkovi Zuzíkovi a jeho chlapom za rekonštrukciu a stavbu komínov. Ďakujem p. Tomanovi za búracie stroje a chcem sa poďakovať Rolandovi Ocinákovi za odstránenie betónu. Ďakujem p. Prenosilovi a jeho chlapom za dokončenie elektroinštalačnú kabeláž a ostatné elektroinštalačné práce. Ďakujem ženám za varenie pre brigádnikov. V utorok a v stredu budú brigády od rána do večera. Ďakujem všetkým, ktorí ste pristúpili v týždni k sviatosti zmierenia. Ďakujem za účasť na fatimskej sobote v Breznici.

Farnosť Zubák Vás srdečne pozýva na 1. Farský majáles, ktorý sa uskutoční 18. mája 2019 o 19.30 v KD v Zubáku. Cena na osobu je 25 €. V cene je zahrnutá 1. a 2. večera, nealko nápoje i víno. Do tanca nám bude hrať hudobná skupina SONG. Zahlásiť sa môžete v sakristiách kostolov, kde vás poprosíme o meno, počet lístkov a tiež telefónny kontakt. Nahláste sa prosím do 5. mája, dnes je posledný deň, kedy sa môžete nahlásiť, potom zvážime podľa počtu, či sa bude vôbec konať.

Na budúcu nedeľu bude zbierka na past. centrum.

„Dňa 08. mája 2019 sa koná Jarná púť ku Kostolu Panny Márie Matky Cirkvi na Hore Živčáková.  Železničná  spoločnosť Slovensko, a.s. vedie pri tejto príležitosti osobné vlaky zo Žiliny do Turzovky zastávky – Makova  a späť. Podrobnosti o cestovaní vlakom sú na tabuli oznamov kostola“.

Rajecká Lesná nás pozýva na Misijnú púť detí, ktorá sa uskutoční 11. mája 2019 v Rajeckej Lesnej. Program začne o 9.00 hodine svätou omšou a bude pokračovať zaujímavými zastaveniami na tému putovania a blahoslavenej Anky Kolesárovej.

Ohlášky:
Sviatosť manželstva chcú uzavrieť Tatiana Balážová, ktorá pochádza z farnosti Lednica, a Jozef Miček, ktorý pochádza z farnosti Zubák, v kostole v Lednici. Ak by niekto vedel o nejakej prekážke, nech to oznámi na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb.

Farský kostol Dobrého Pastiera na Solinkách pozývame mamy na  "Diecézne stretnutie modlitieb matiek Žilinskej diecézy", ktoré sa uskutoční v sobotu 18. mája 2019 v Žiline, vo Farskom kostole Dobrého Pastiera na Solinkách. Stretnutie sa začne o 9.00 h svätou omšou, ktorú celebruje otec biskup Tomáš Galis. Účasť prisľúbila národná koordinátorka Modlitieb matiek, Janka Pajanová.

Miroslav Šidlo, vicerektor Kňazského seminára sv. Gorazda, nás pozýva na Deň otvorených dverí v Kňazskom seminári sv. Gorazda v Nitre 11. mája 2019.