Oznamy

7. veľkonočná nedeľa, rok B (13.5.2018)

7. veľkonočná nedeľa, rok B (13.5.2018)

Liturgický kalendár

Pondelok: Sv. Mateja, apoštola, sviatok
Streda: Sv. Jána Nepomuckého, kňaza a mučeníka, spomienka
Budúca nedeľa: Zoslanie Ducha Svätého, slávnosť, rok B, Prvé sväté prijímanie

Rozpis sv. omší

    Zubák Horná Breznica
14.5. Pondelok 7.00
v dome nádeje

 

15.5. Utorok 17.30

 

16.5. Streda 17.30

 

17.5. Štvrtok 7.00

 

18.5. Piatok 17.30 16.30
19.5. Sobota 18.30 17.30
20.5. Nedeľa 10.30       8.00

Úmysly

Zubák

Pondelok: † František Kanderka a Jolana
Utorok: † Vlasta, Júlia, Augustín a Ján Marušíkovi
Streda: za farnosť
Štvrtok: † Amália, Jaroslav a synovia
Piatok: za zdravie a Božiu pomoc rod. Júlie
Sobota: † Amália a Vendelín Ondrichovi
Nedeľa:
za prvoprijímajúce deti (úmysly z nedele sú presunuté na 5. júla)

Rôzne

Ďakujem za upratovanie skupine č. 1 a milodar 85 € a budúci týždeň prosím o upratovanie rodičov prvoprijímajúcich detí. Ďakujem za milodar 50 €. V tomto týždni sa chcem sa poďakovať Mirkovi Kanderkovi, Ferkovi Kováčovi, Jurkovi Gabrišovi, Jozefovi Katerinčinovi, Peťovi Kanderkovi za murárske práce. Ďakujem Jožkovi Ivanišovi za elektroinštalačné práce. Ďakujem Kamilovi Babačovi za vodoinštalačné práce. Mirkovi Havkovi sa chcem poďakovať za práce na spovednici. Zvlášť sa chcem poďakovať za stavbu drevenej konštrukcie, na ktorú sa bude montovať sadrokartónový strop – za dovoz reziva Petrovi Brňákovi a za stavbu konštrukcie Štefanovi Bulkovi, Jozefovi Vrabcovi, Emilovi Bulkovi, Jankovi Parohovi, Ľubomírovi Wohlschlagerovi, Jozefovi Karasovi, Štefanovi Karasovi, Ferkovi Vraníkovi, Jarkovi Chachulovi. Taktiež sa chcem poďakovať všetkým chlapom za betonáž prekladov pod drevenú konštrukciu, ako aj za šalovacie práce. Chcem sa poďakovať za odšalovanie prekladov Rolandovi Ocinákovi a Petrovi Slabému. Ešte sa chcem poďakovať za upratanie štrku frakcie 8/16 všetkým chlapom, ktorí vyrovnali detské ihrisko a zasypali prechod medzi kostolom a veľkým altánom. Najbližšia brigáda bude v stredu, ktorí by ste mali čas, prípadne ostatné dni dám vyhlásiť miestnym rozhlasom. Ďakujem rodičom prvoprijímajúcim detí, deťom a animátorom za stretnutie v piatok.

Dnes bude zbierka na katolícke masmédiá.

V utorok, stredu a v piatok budú po sv. omšiach nácviky pre prvoprijímajúce deti na slávnosť prvého sv. prijímania. V sobotu bude pre deti a rodičov prvoprijímajúcich detí sv. spoveď od 9.30 – 10.00 vo farskom kostole, spovedať bude aj pán farár z Lednice. Pozývam aj rodiny prvoprijímajúcich a najbližších. Upratovať kostol a okolie kostola budú rodičia prvoprijímajúcich detí s rodinami. Napokon v nedeľu sa všetci tešíme na slávnosť 1. sv. prijímania o 10.30. Prosím všetkých veriacich o modlitby za prvoprijímajúce deti.

TV LUX pozýva na púť do Šaštína pri príležitosti 10. výročia svojej existencie. Púť sa uskutoční v sobotu 19. mája v pútnickom areáli v Šaštíne. Presný program nájdete v priloženom plagáte.