Oznamy

5. veľkonočná nedeľa, rok B (29.4.2018)

5. veľkonočná nedeľa, rok B (29.4.2018)

Liturgický kalendár

Utorok: Sv. Jozefa, robotníka
Streda: Sv. Atanáza, biskupa a učiteľa Cirkvi
Štvrtok: Sv. Filipa a Jakuba, apoštolov, sviatok
Piatok: Sv. Floriána, mučeníka
Budúca nedeľa: 6. veľkonočná nedeľa, rok B

Rozpis sv. omší

    Zubák Horná Breznica
30.4. Pondelok

7.00  v dome nádeje

 

1.5. Utorok

17.30

18.30

2.5. Streda

7.00

 

3.5. Štvrtok

7.00

 

4.5. Piatok

18.30

17.30

5.5. Sobota

18.30

 

6.5. Nedeľa

8.00                11.00      

9.30

Úmysly

Zubák

Pondelok: † Ľudovít Ocinák
Utorok: † Ján, Katarína a František Panenkovi
Streda: za farnosť
Štvrtok: k úcte Ducha svätého
Piatok: za ružencové spoločenstvo Emílie Bulkovej
Sobota: za zdravie a Božiu pomoc pre vnučku
Nedeľa: † Adam, Mária a Jozef Belicovi / † František a Paulína Dávidovi

Rôzne

Ďakujem za upratovanie skupine č. 18 a milodar 30 € a budúci týždeň prosím o upratovanie skupinu č.19. Ďakujem za milodar 100 € a 50 €. Ďakujem za zbierku na seminár 102,50 €. V tomto týždni sme opäť pokročili v prácach na past. centre. Chcem sa zvlášť poďakovať všetkým chlapom, ktorí pomohli pri sieťkovaní: Ferko Kováč, Mirko Kanderka, Štefan Egly, Juraj Gabriš, Maroš Oščatka, Jozef Balej. Taktiež ďakujem všetkým chlapom, ktorí pomohli pri všetkých stavebných pomocných prácach a pri zaliatí ekostyrénu. Chcem sa poďakovať Mirkovi Havkovi za kladenie podlahového polystyrénu ako aj dovoz materiálu. Za dovoz materiálu ďakujem aj Jankovi Ivanišovi a Miroslavovi Palkovi. Ďakujem Rolandovi Ocinákovi za kladenie izolácie. Ďakujem p. Prenosilovi, ktorého chlapi ešte dokončovali predsa len elektroinštalečné práce. Za elektrifikáciu ďakujem aj Jožkovi Ivanišovi. Taktiež ďakujem aj Dominikovi Brňákovi za dokončenie strechy.  Som vďačný aj animátorom, ktorí v sobotu upratali centrum. Veľmi ďakujem aj Kamilovi Babačovi za dokončenie vody a práce na kúrení. Chcem ešte poprosiť zvlášť chlapov, ktorí vedia sieťkovať v pondelok, utorok aj v stredu o brigádu. V utorok bude brigáda od 8.00. Ďakujem rodičom prvoprijímajúcich detí za stretnutie v piatok.

Tlačivo na 2 % z dane pre OZ Svätý Vendelín.
Zvlášť by som vás chcel poprosiť o pomoc pri venovaní 2% z dane, nakoľko nás čaká veľmi náročný rok prestavby pastoračného centra, ktoré bude financované aj z tohto zdroja. Ako určite viete, je to veľmi náročná stavba, ktorá bude vyžadovať veľmi veľa finančnej dotácie, preto sa nebojte osloviť aj svojich blízkych alebo aj kolegov z práce, ktorí by nám mohli pri tejto stavbe napomôcť aj týmto spôsobom.
Tlačivo nájdete aj tu (môžete ho vyplniť v počítači a následne vytlačiť).

Prvý piatok – spovedanie:
Horná Breznica: Utorok – po sv. omši / Piatok - pred sv. omšou
Zubák: Piatok - po večernej sv. omši
Počas večerného spovedania bude vyložená Sviatosť Oltárna.

Spovedanie chorých bude v piatok od 7.30 ráno. Najskôr v Zubáku a okolo 9.00 v Hornej Breznici. Ak by ste chceli nahlásiť niekoho nového, poprosím, v sakristiách kostolov.