Oznamy

3. veľkonočná nedeľa, rok B (15.4.2018)

3. veľkonočná nedeľa, rok B (15.4.2018)

Liturgický kalendár

Sobota: Sv. Anzelma, biskupa a učiteľa Cirkvi
Budúca nedeľa: 4. veľkonočná nedeľa, rok B

Rozpis sv. omší

    Zubák Horná Breznica
16.4. Pondelok 7.00  
17.4. Utorok 7.00  
18.4. Streda 7.00 7.30
19.4. Štvrtok 7.00  
20.4. Piatok 18.30 17.30
21.4. Sobota 18.30  
22.4. Nedeľa 8.00 a 11.00       9.30

Úmysly

Zubák

Pondelok: za uskutočnenie plánu Panny Márie s Medjugorím
Utorok: Rudolf Bednár
Streda: za farnosť
Štvrtok: † Rudolf a Agnesa Parohovi
Piatok: † Rudolf Kanderka
Sobota: † Martin Babača
Nedeľa: Júlia a Matej Balej / † Anna a Michal Kováčovi

                    

Rôzne

    Ďakujem za upratovanie skupine č. 16 a milodar 60 € a budúci týždeň prosím o upratovanie skupinu č.17. Ďakujem za zbierku na past. centrum v Breznici 78,16 € a v Zubáku 135,82 €. Chcem sa poďakovať v tomto týždni za pondelkovú brigádu. Vďaka patrí Dominikovi Brňákovi a jeho chlapom, ktorí zastrešili strechu krytinou, taktiež aj p. Kubalovi za žeriav, ktorý nám poskytol z Čadce z firmy K+T, vďaka ktorému sme vyložili krytinu na strechu.  V tomto týždni chcem poďakovať aj elektrikárom od p. Prenosila, ktorí robili kabeláž počas celého týždňa, v budúcom týždni budú v prácach pokračovať. Taktiež ďakujem aj Jožkovi Ivanišovi za elektroinštalačné práce. Chcem sa poďakovať Jožkovi Krchňávkovi za ťahanie dátových káblov. Chcem sa poďakovať chlapom za búracie práce pre vodu a kúrenie a taktiež za upratanie objektu. Chcem sa poďakovať aj za odšalovanie všetkých prekladov. Vďaka patrí aj Jozefovi Oščatkovi, Martinovi Červenému a Miroslavovi Kanderkovi za dokončenie priečok a dostavbu štít múru. Taktiež ďakujem za výrobu a osadenie okien p. Sedlákovi a firme ALU-METAL. Chcem sa poďakovať Mirkovi Zuzíkovi za dovoz krytiny do dvora a taktiež aj za vyloženie priečok vysokozdvižným vozíkom. Chcem sa poďakovať Petrovi Grepiniakovi za vyrezanie dier pre kanalizáciu. Taktiež chcem poďakovať Mirkovi Havkovi za natretie podstrešia. Ďakujem Jurkovi Gabrišovi a Štefanovi Eglymu, ktorí začali sieťkovať. V tomto týždni budeme s prácami pokračovať, poprosil by som v pondelok ráno - o 8.00 začneme brigádu, poprosil by som viacerých, aby prišli.

    Tlačivo na 2 % z dane pre OZ Svätý Vendelín.
    Zvlášť by som vás chcel poprosiť o pomoc pri venovaní 2% z dane, nakoľko nás čaká veľmi náročný rok prestavby pastoračného centra, ktoré bude financované aj z tohto zdroja. Ako určite viete, je to veľmi náročná stavba, ktorá bude vyžadovať veľmi veľa finančnej dotácie, preto sa nebojte osloviť aj svojich blízkych alebo aj kolegov z práce, ktorí by nám mohli pri tejto stavbe napomôcť aj týmto spôsobom.
    Tlačivo nájdete aj tu (môžete ho vyplniť v počítači a následne vytlačiť).

    Na budúcu nedeľu bude zbierka na seminár.

    Farnosť Rajecké Teplice Vás pozýva na Púť k sv. Gianne Beretta Mollovej, ktorá sa bude konať v dňoch 28. - 29. apríla 2018 v Kostole Božského Srdca Ježišovho v Rajeckých Tepliciach. Viac info na výveske.