Oznamy

Veľkonočná nedeľa - Nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania, rok B (1.4.2018)

Veľkonočná nedeľa - Nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania, rok B (1.4.2018)

Liturgický kalendár

Pondelok – sobota: Veľkonočná oktáva
Budúca nedeľa: 2. veľkonočná nedeľa – Nedeľa Božieho milosrdenstva, rok B

Rozpis sv. omší

    Zubák Horná Breznica
2.4. Pondelok 8.00 9.30
3.4. Utorok 7.00  
4.4. Streda 18.30  
5.4. Štvrtok 7.00  
6.4. Piatok 17.30 16.30
7.4. Sobota 18.30  
8.4. Nedeľa 8.00 a 10.30       9.00

Úmysly

Zubák

Pondelok: † Helena a Viliam Slabý
Utorok: za zdravie a Božiu pomoc Jozefa
Streda: za farnosť
Štvrtok: k úcte Ducha svätého
Piatok: za ružu Františky Gelovej
Sobota: † Ján Babača a deti
Nedeľa: † Miščiová Mária / † Štefan, Katarína a deti Dzurkovi

Rôzne

Ďakujem za upratovanie skupine č. 14 a milodar 47 € a budúci týždeň prosím o upratovanie skupinu č.15. Ďakujem za milodar 50 €. Ďakujem za zbierku pri Božom hrobe, ktorá bude odposlaná v sume 129,15 €. Zo srdca sa chcem poďakovať za všetky brigády, ktoré sme odpracovali v tomto týždni: zvlášť za stavbu krovu Dominikovi Brňákovi a všetkým chlapom, ktorí mu pomáhali, Štefanovi Bulkovi a chlapom, ktorí mu pomáhali a Ferkovi Vraníkovi. Ďakujem aj ženám za varenie pre chlapov. Ďakujem za založenie priečok Jankovi Ivanišovi a jeho chlapom. Chcem sa poďakovať firme Dinostav za dovoz porfixových tvárnic a za ich zloženie ďakujem Mirkovi Zuzíkovi. Chcem sa poďakovať aj chlapom, ktorí upratali stavbu a odšalovali bočné steny prekladov. Ďakujem Hrnčiarikovcom a firme SVH-BETON, ktorí nám venovali betón zdarma. Ďakujem ešte všetkým, ktorí pristúpili k sviatosti zmierenia aj v tomto týždni. Ďakujem všetkým, ktorí sa zúčastnili veľkonočných slávností a zvlášť ďakujem tým, ktorí pomáhali s dôstojným prežitím veľkonočných sviatkov: miništrantom, požiarnikom, spevákom, organistom, kostolníkom, lektorom, mimoriadnym rozdávateľom, ženám za výzdobu. Chcel by som ešte poďakovať aj za vašu účasť na adorácii vo štvrtok, aj v piatok v Zubáku a krásnu účasť na Trojdní.

Tlačivo na 2 % z dane pre OZ Svätý Vendelín.
Zvlášť by som vás chcel poprosiť o pomoc pri venovaní 2% z dane, nakoľko nás čaká veľmi náročný rok prestavby pastoračného centra, ktoré bude financované aj z tohto zdroja. Ako určite viete, je to veľmi náročná stavba, ktorá bude vyžadovať veľmi veľa finančnej dotácie, preto sa nebojte osloviť aj svojich blízkych alebo aj kolegov z práce, ktorí by nám mohli pri tejto stavbe napomôcť aj týmto spôsobom.
Tlačivo nájdete aj tu (môžete ho vyplniť v počítači a následne vytlačiť).

Dnes bude veľkonočná ofera, ktorá bude obetovaná na past. centrum.

Dnes v nedeľu po rannej sv. omši v Zubáku a po rannej sv. omši v Hornej Breznici, mimoriadni rozdávatelia prinesú chorým sv. prijímanie.

Budúcu nedeľu pri sv. omšiach za obvyklých podmienok môžete prijať úplné odpustky, nakoľko je nedeľa Božieho milosrdenstva (sv. spoveď, sv. prijímanie, čisté srdce).

Budúcu nedeľu nás bude doprevádzať na druhej sv. omši o 10.30 zbor Chor Cordis Jesu z Rajeckých Teplíc a po sv. omši budú mať koncert. Ste srdečne pozvaní.

Prvý piatok v týždni:
Zaopatrovanie chorých bude tento piatok ráno od 7.30. Najskôr navštívim chorých v Zubáku a potom okolo 9.30 v Hornej Breznici. Poprosil by som, ak máte starých a chorých doma, ktorí nevládzu prísť do kostola, aby ste ich povzbudili ku každomesačnej sv. spovedi.
V piatok bude v oboch kostoloch odprosujúca pobožnosť.

Budúcu nedeľu bude zbierka na past. centrum.