Oznamy

7. veľkonočná nedeľa, rok C (2.6.2019)

7. veľkonočná nedeľa, rok C (2.6.2019)

Liturgický kalendár

Pondelok: Sv. Karola Lwangu a spoločníkov, mučeníkov
Streda: Sv. Bonifáca, biskupa a mučeníka
Štvrtok: Sv. Norberta, biskupa
Budúca nedeľa: Nedeľa zoslania Ducha Svätého - Turíce, rok C

Rozpis sv. omší

    Zubák Horná Breznica
3.6. Pondelok 17.30  
4.6. Utorok 17.30 18.30
5.6. Streda 17.30  
6.6. Štvrtok 18.30  
7.6. Piatok 17.30 16.30
8.6. Sobota 18.30 17.30
9.6. Nedeľa 10.00       8.00

Úmysly

Zubák

Pondelok: Milan Marman
Utorok: k úcte Ducha Svätého
Streda: Vavrín, Rozália, Katarína a deti
Štvrtok: Peter, Anna, Vendelín a Katarína Galková
Piatok: Emil a Jozef Miščí
Sobota: Pavol Korošík ml.
Nedeľa: za prvoprijímajúce deti

Rôzne

Ďakujem za upratovanie skupine č. 18. a milodar 40 € a budúci týždeň poprosím o upratovanie rodičov prvoprijímajúcich detí. Ďakujem chlapom za murárske práce: Mirko Kanderka, Jozef Bednár, Jozef Katerinčin, Jurko Gabriš. Ďakujem za začiatok montáže sadrokartónov a taktiež za omietky na steny. V tomto týždni sme začali tieto práce, za čo vďačíme p. Tomanovi a jeho chlapom a jeho stavebninám za dodanie materiálu. Ďakujem aj chlapom za konštrukciu dreva v podkroví. Ďakujem členom farskej rady za účasť na stretnutí. Ďakujem animátorom za sobotňajšie stretnutie. Ďakujem za účasť na fatimskej sobote v Breznici. V tomto týždni budú brigády, v pondelok od 8.00 bude brigáda pre chlapov, ktorá bude trvať celé doobedie, v utorok od 8.00 bude brigáda pre ženy, taktiež celé doobedie. Brigáda pre rodičov prvoprijímajúcich detí bude v stredu od 16.00.

Dnes bude zbierka na katolícke masmédiá.

Obecné zastupiteľstvo a starosta obce Zubák srdečne pozýva všetky deti pri príležitosti Dňa detí na nedeľné popoludnie plné hier, zábavy, odmien a prekvapení v areáli školy dnes o 14.00.

V pondelok,  stredu a v piatok budú po sv. omšiach nácviky pre prvoprijímajúce deti na slávnosť prvého sv. prijímania. V pondelok bude nácvik po sv. omši povinný nielen pre deti, ale aj pre ich rodičov. V sobotu bude pre deti a rodiny prvoprijímajúcich detí sv. spoveď od 10.00 – 11.00 vo farskom kostole. Upratovať kostol a okolie kostola budú rodičia prvoprijímajúcich detí s rodinami. Napokon v nedeľu sa všetci tešíme na slávnosť 1. sv. prijímania o 10.00. Prosím všetkých veriacich o modlitby za prvoprijímajúce deti.

Prvý piatok – spovedanie:
Horná Breznica: Utorok – po sv. omši / Piatok - pred sv. omšou
Zubák: Štvrtok - po večernej sv. omši
Počas večerného spovedania bude vyložená Sviatosť Oltárna. Pred sv. omšami v piatok budú krížové cesty.
Spovedanie chorých bude v piatok od 7.30 ráno. Najskôr v Zubáku a okolo 9.00 v Hornej Breznici. Ak by ste chceli nahlásiť niekoho nového, poprosím, v sakristiách kostolov.

Ak by ste mali záujem prihlásiť dieťa na tábor tak sa uskutoční počas prázdnin od 19. do 22. augusta. Tábor bude v Zubáku v centre bez možnosti prespania v cene bude strava – raňajky, obed a večera s tým, že dieťa dovezú rodičia ráno o 8.00 do večera 19.00. V cene bude taktiež výlet ako aj krásne ceny.

Jozef Biely bude mať primičnú svätú omšu 23. júna v Poluvsi pri Rajeckých Tepliciach. Kto by chcel ísť na túto omšu tak ak nás bude dostatok môžeme objednať autobus. Svätá omšu bude o 14.30 poobede, čiže na obed by sme išli a podvečer sa vrátime späť. V sakristii sa môžete nahlásiť.